Auto theorie examen

Voordat je af mag rijden, dien je eerst je theorie diploma op zak te hebben. Daarnaast is het tijdens je rijlessen ook erg handig om kennis te hebben van de verschillende verkeersborden en verkeerssituaties. Maar voordat je opgaat voor je theorie dien je de lesstof goed te bestuderen!

We proberen je door goede leertips te geven ervoor te zorgen dat je de stof voor je auto theorie examen sneller onder de knie krijgt.©

Lesmateriaal theorie examen

Omdat verkeersregels in de loop van de tijd kunnen veranderen, is het belangrijk dat je lesmateriaal aanschaft dat actueel is. Lees meer over het lesmateriaal theorie examen dat je nodig hebt.

 


Dag van het theorie examen

Ben je nieuwsgierig naar de gang van zaken op de dag zelf? Het theorie examen bestaat uit drie vaste onderdelen. Ben je benieuwd wat voor vragen je krijgt en hoeveel? Lees dan direct verder bij Theorie examen: de dag zelf.

 

Verkeersregels veranderen door de jaren heen. Let dus goed op dat je de meest recente verkeersregels leert.©Ewe Degiampietro - Fotolia


Leertips theorie examen

We hebben handige leertips voor het theorie examen voor je, zodat je de lesstof snel onder de knie krijgt. Heb je zelf nog leertips voor je medebezoekers? Laat het ons weten via het contactformulier!

 

Kosten theorie examen

Het theorie examen neemt het CBR in de regel klassikaal af. Wil je het theorie examen in een vreemde taal maken of om wat voor reden dan ook individueel afleggen dan is dat mogelijk tegen een meerprijs. Lees verder over de kosten van het theorie examen.